Beseda k igri rulete

Tehnike rulete Paroli zagotovo ni metoda napada, vendar tudi sistem ni.

Beseda je sestavljena iz igranja določenega števila zaporednih zadetkov, ne da bi zmaga nikoli odvzela ali, kot pravijo, zmaga prinesla.

Kljub temu, da je preprosto spoznati https://rootcasino-si.com/, v preprosti kombinaciji precej dolgih serij, ta igra je omejena na splošno le tri udarce.

Paroli so razdeljeni na štiri vrste, ki so: enostavne parole, sprednje parole, samostojni udar in zadaj paroli.

Marigny avtoritativno podpisuje strategije igre na ruleti

Marigny, napisal celoten traktat o enako množični igri, svoje teorije temelji predvsem na zamudah.

Ker raziskava statistike kaže, da je vrzel v kateri koli kombinaciji rulete vedno v mejah dva- in petkratne vrednosti kvadratnega korena pojavov, ki se pojavljajo za to kombinacijo, če se pričakuje, da se je oblikoval povprečna vrzel, ki ima vsaj tri ali štirikrat večjo vrednost tega kvadratnega korena, bo pravi čas za poseg, saj se skorajda srečujete s trendom vrnitve v ravnotežje.

Če je to lahko dragoceno pravilo za igralce loto, potem ne moremo imeti igralcev rulete, ki pred posegom ne morejo počakati, da se pojavijo določene situacije, ki se včasih zgodijo čakati tedne in mesece.

Sosedje številke v igri francoske rulete

Številke francoske rulete Sosedje številke francoske rulete: ta igralna tehnika temelji na domnevi, da se žoga za tiste, ki vedo, katera privlačna privlačnost, vrača v sektor, v katerega spada prej izdana številka. To metodologijo je mogoče uporabiti tako v francoski ruleti kot v spletni ruleti.

V tej tehniki igre se stavi devet številk, in sicer ena: prej izdana, štiri na levi in ​​štiri na desni strani.

Primer sosedov številke, predstavljajte si, da je zadnja številka 14, za naslednji zadetek bi bilo stavno 16, 33, 1, 20, 14, 31, 9, 22 in 18.

Da ne bi stavili vseh polnih točk, je treba za vsak primer posebej preučiti, kaj storiti, saj se očitno situacija razlikuje glede na izbrano centralno številko.

Pin It on Pinterest

Share This